Over Mediacio


Mediacio is een praktijk voor bemiddeling.

U kan bij ons terecht met al uw vragen over conflicten en bemiddeling. We begeleiden u doorheen een bemiddelingstraject. Meestal gaat dit over echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, maar ook met vragen over andere familiale conflicten kunt u bij Mediacio terecht. Tevens bent u voor het inwinnen van gepersonaliseerd advies over uw conflictueuze situatie bij Mediacio aan het juiste adres.

Mediacio is een praktijk erkend door de federale bemiddelingscommissie. Bemiddelingsovereenkomsten kunnen dus voorgelegd worden aan de familierechter ter homologatie.

Mediacio, praktijk voor bemiddeling, werd in 2016 opgericht door Anne Beysen.

Anne behaalde een Master in de criminologische wetenschappen (Ugent) en heeft reeds een aantal jaren ervaring binnen de bijzondere jeugdzorg. Anne volgde de basisopleiding ‘Bemiddeling en Médiation’ aan de Interactie-Academie te Antwerpen. Ze specialiseerde zich in bemiddeling in familiale zaken en behaalde haar postgraduaat aan de KULeuven. Anne werd erkend door de federale bemiddelingscommissie. Erkende bemiddelaars voldoen aan strikte voorwaarden. Anne is tevens aangesloten bij VZW Bemiddeling.

ouderschapsplan

Waarom kiezen voor mediacio?


Afspraken op maat

Zelfgemaakte afspraken op maat van jouw persoonlijke situatie en in samenspraak met de verschillende partijen, houden langer stand dan afspraken die worden opgelegd.

Geen ellenlange wachtlijsten

Door onze flexibele en persoonlijke werking, kunnen wij u binnen een aanzienlijk korte periode helpen.

Tijdbesparend

Bemiddeling kent een korte doorlooptijd en werkt in vergelijking met gerechtelijke procedures tijdbesparend.

Kostenbesparend

Door voor bemiddeling te kiezen, vermijd je kostelijke procedures voor de rechtbank.
Bel nu voor
een gratis consultatie
: 0485 59 51 55
Mail ons
vrijblijvend
: anne@mediacio.be

MEDIACIO

Mediacio is een praktijk voor bemiddeling. Je kan bij ons terecht met al je vragen over conflicten en bemiddeling. We geven gepersonaliseerd advies over jouw situatie