“Eén van de voordelen van bemiddeling is de lage kostprijs. Omdat verschillende partijen beroep doen op één bemiddelaar, kunnen de kosten ook door de partijen gedeeld worden.”

Tarieven


Voor een informatief gesprek of voor juridisch advies rond conflicten, bemiddeling of een scheidingstraject, gelden onze uurtarieven.

Een eerste gesprek  in het kader van een bemiddelingstraject is steeds gratis en geheel vrijblijvend. We bieden een gratis kennismakingsgesprek aan zodat je goed weet hoe we werken en wat je mag verwachten. We proberen de kostprijs uiteraard zo scherp mogelijk te berekenen opdat zo veel mogelijk mensen van onze dienstverlening kunnen genieten.

Een individueel gesprek
€60 / uur
<br />
Een duo-gesprek
€100 / uur
(€50,-/pp)
Een gesprek met drie of meerdere partijen
€120 / uur

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wij reeds een bemiddelingsprotocol op papier zetten zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We maken dan een schatting van de kosten. Doordat we een bemiddelingstraject op maat bieden is de kostprijs afhankelijk van jouw situatie.

Het opmaken van bemiddelingsakkoord (op papier) heeft ook een kostprijs. Deze is afhankelijk van verschillende factoren waardoor de totaalprijs van een bemiddelingstraject varieert (aantal betrokken personen, aantal kinderen, aanwezigheid onroerende goederen, berekening onderhoudsgeld ex-partner, eventuele verzekeringen en dergelijke, …). We bemiddelen tot in de puntjes om jullie zo goed als mogelijk verder te helpen. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we duidelijkheid geven over deze prijs, afhankelijk van jouw situatie.